24.04.2018 г., 12:20 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
831 0 0

Любовта се побира в шепа мечти,
но голяма е колкото целия свят.
Често не знаем, кой ни шепти,
човекът любим или непознат.

 

Очите отворени няма да спят,
ще пазят сърцето, на който е влюбен
И щом е открил красивият свят,
всичко ще стори за да е буден.

 

Обич, любов или топлина,
прегръдката нежна, как се нарича?
Душата е пълна със светлина,
когато някой теб те обича.

 

Явор Перфанов
23.04.2018
Г.Оряховица

:)

© Явор Перфанов Всички права запазени

2018

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??