1.05.2021 г., 16:34 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна, Философска
664 0 0

Любовта е магия, песен,

бързо тя ни обзема

и тя е пламък чудесен,

що дава и нищо не взема.

 

Любовта е лъчът светлина,

що ни прави щастливи,

що ни свързва и в далечина

и даже ако не сме красиви.

 

Любовта е висш закон,

извисеният трябва и да обича -

и просякът, и царят на трон -

ако иска въобще човек да се нарича!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??