Силна и непоклатима страст
поставя човека във захлас
За хората тя е смисъл
най-дълбоката и важна мисъл.
В живота любовта е неизменна част
и ни шепне със своя нежен глас.
Не можем да избягаме от нейния плен,
дори и да настъпи най-печалният ден.
Няма любов без страдание,
когато в очакванията няма реалност.
Чува се тежко стенание,
създава чувство на безстрастност
Любовта е красиво усещане без граници,
което в живота нашето укрепване и повод за празници.
Любовта е удоволствие и наслада,
но и най-красивото усещане на Земята.
С думи не може да се опише най-върховното чувство
Само знам, че от него няма по-висше -това е най - голямото чудо.
© Стефан Константинов Всички права запазени