31.10.2007 г., 17:50 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
882 0 23
 

Любовта

 

Тя влезе, тръшна външата врата,

(резето даже звънко превъртя)

и се намести в мен, уютно, топло

и песен дългочакана запя.

 

Прегърнах я, прегърна ме и тя.

В омая полетяхме, дълго време.

Но... тъжна е тя, Любовта,

когато в крадени минути стене.

 

-------------------------------------

Как иска ми се да летя,

високо във небето,

където разумът е спрял,

на Любовта в сърцето...

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??