6.11.2007 г., 11:23 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
696 0 5

Любовта е нещо свято,

 но за някой чувство непознато.

Когато го изпиташ,

ще се запиташ "Обичам ли го истински?"

Отговорът на този въпрос е "ДА",

но някои си мислят "Да, бе, да".

Обичаш го страшно много и няма да спреш скоро,

защото той единствен е!

Когато си без него, нямаш желание да живееш,

 а когато си със него, имаш нужда да лудееш.

Малко или много, ти го обичаш

и само след него тичаш!

Спирам този стих за любовта,

защото с това не бива ШЕГА!!!

© Мария Евтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??