19.02.2005 г., 17:34 ч.

ЛЮБОВТА БОЛИ 

  Поезия
929 0 0

Любовта е роза, роза с бодли,

любовта е силна, любовта боли.

Искаш ли да имаш първо покажи,

как приемаш само нейните бодли.

Хаосът минава, някак си крепи

всичко дето става се мени, мени...

Пламъкът червен е, после пак боли,

но едно остава. Обич може би!

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??