13.03.2009 г., 10:51 ч.

Любовта е 

  Поезия » Любовна
739 0 9

 

Любовта е росата,

която къпе душата ни,

преди да я стопли слънцето.

 

Любовта е светлината,

която съзираме

в края на тунела от самота.

 

Любовта е поривът,

който окриля ни,

когато любимият ни докосва.

 

Любовта е негата,

която се разстила

в телата ни, когато целуваме.

 

Любовта е щастието,

което изпитваме,

дарявайки и получавайки обич.

 

Любовта е болката,

която изпълва ни,

когато останем сами.

 

Любовта е язвата,

която кърви във сърцето ни,

когато си тръгне любимият.

 

Любовта е нищото,

което обгражда ни,

когато не я споделим.

 

Любовта е животът,

който осмисля се,

дори да я изпиташ за миг.

 

Пустотата е това,

което остава ни,

когато я загубим завинаги -

погребани спомени,

отлетели мечти

и страхът да погледнем нагоре,

ограбени и сами...

© Анахид Чальовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??