25.06.2006 г., 11:39 ч.

Любовта е... 

  Поезия
678 0 1

Любовта е игра на чувства и мечти и малко или
много всеки някой ден ще разбере какво е всъщност тя.
Душата ми е празна вече не знае болка и тъга.
Не ми останаха сълзи да плача,не остана нищо в мене да гори.
                              

21.02.2006г.

© Илияна Мечкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??