3.12.2017 г., 0:06 ч.

Любовта е доброта 

  Поезия
870 2 5

Богородена,

любовта е доброта

людедарена!

 

Богородена,

добротата е любов

благословена!

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Раждане на Добротата »

13 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??