Dec 3, 2017, 12:06 AM

Любовта е доброта 

  Poetry
882 2 5

Богородена,

любовта е доброта

людедарена!

 

Богородена,

добротата е любов

благословена!

© Стоян Минев All rights reserved.

The work is a contestant:

Раждане на Добротата »

13 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??