16.02.2012 г., 23:58 ч.

Любовта е лудост 

  Поезия » Любовна
676 0 3

Любовта е лудост,
изгаряща нашите сърца.

Любовта е лудост,
докосваща ни в нощта.

Любовта е лудост,
караща ни да вършим
безумни неща.

Любовта е лудост,
тя и той в любовен пламък
ще изгорят.

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??