Feb 16, 2012, 11:58 PM

Любовта е лудост 

  Poetry » Love
674 0 3

Любовта е лудост,
изгаряща нашите сърца.

Любовта е лудост,
докосваща ни в нощта.

Любовта е лудост,
караща ни да вършим
безумни неща.

Любовта е лудост,
тя и той в любовен пламък
ще изгорят.

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??