17.10.2020 г., 7:46 ч.

Любовта е отрова 

  Поезия » Любовна
494 1 0

Любовта е отрова

Отрови ме! Отрови ми душата!

Сърцето ми отрови със лъжи!

Но зная, че такава е съдбата.

Един ще вярва, друг пък ще греши!

Не съм безгрешен. Просто те обичах.

Не съм обичал друга аз така!

Нощем те сънувах и въздишах!

Сънувах най-прекрасната жена!

Желаех те и още те желая!

Ще те желая всеки Божи ден,

ще те искам тук да си до края

и да остарееш заедно със мен!

Друга като теб не съм обичал!

Не искам друга! Искам да си ти!

Само теб принцеса съм наричал!

Принцесата на моите мечти!

Прощавах, ала пак ще ти прощавам

дори когато зная, че грешиш!

Аз зная, че любов не се продава!

Така ли е? Кажи, защо мълчиш!?

Желаете душата зажадняла!

Сърцето те желае! Остани!

Едва ли любовта е закъсняла

за теб и мен! За нашите души!

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??