Най-вълнуващо я очаквам
любовта.
Винаги да ме топли
с прегръдката ù.
Романтично е сърцето ми.
Прегръдката е удоволствие,
мечта съвършена.
Незабравим си ми с твоята
отдаденост, нежност.
Най-силното чувство
ни прегръща в чиста истина.
Насълзявам се от прегръдката ти въздух.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени