11.10.2017 г., 15:57 ч.

Любовта е стихия 

  Поезия » Любовна
568 1 2

Любовта е стихия

 

В очите ти потъвам до забрава

и ставам част от твоята душа, ..

и всичко имам, всичко зная –

размиват се ненужните неща .

 

В прозореца въздишките рисуват .

– Обичам те ! – и въздуха шепти .

А нашите сърца танго танцуват

в любовен ритъм сред звезди !

 

Телата ни от сласт са нажежени,

стихиен дъжд от пламъци вали,

задъхани в страстта и приютени

сме в изгрева на светите мечти!

 

ЛъЧиста

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??