Откъсната милувка, спомен,
за минало някога, далечно,
безумната целувка, дар огромен,
понякога е мигновено вечно.
Сърце обича безгранично,
без болка с кървави следи,
прощава - заболяване хронично,
пърха, когато от любов гори.
Часът и мястото са определени,
началото, с вихър на игра,
душите във едно са слени
и всичко е изписано в числа.
Преди, сега и след,
времето лети и спира.
Любовта е светоглед
и само силните избира.
© Елeна Всички права запазени