12.03.2009 г., 18:44 ч.

Любовта излезе през комина 

  Поезия » Любовна
344 0 1
Любовта потропа на моята врата.
Изненада зарадва ме, изгря
с приятна топлина.
Огнището се разгоря,
пламъчета докоснаха
моята душа. Беше романтично
и различно. Огнището утихна,
жарта замря. Остана само пепелта.
Любовта излезе през комина,
неочаквано, както бе дошла.
Оставих я да си отиде и й
пожелах късмет на другата врата.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Когато щастието почука на вратата, не се прави, че те няма вкъщи!", но не знам кой го беше казал
    Поздрав за стиха и УСМИВКИ!!!
Предложения
: ??:??