Mar 12, 2009, 6:44 PM

Любовта излезе през комина 

  Poetry » Love
346 0 1
Любовта потропа на моята врата.
Изненада зарадва ме, изгря
с приятна топлина.
Огнището се разгоря,
пламъчета докоснаха
моята душа. Беше романтично
и различно. Огнището утихна,
жарта замря. Остана само пепелта.
Любовта излезе през комина,
неочаквано, както бе дошла.
Оставих я да си отиде и й
пожелах късмет на другата врата.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Когато щастието почука на вратата, не се прави, че те няма вкъщи!", но не знам кой го беше казал
    Поздрав за стиха и УСМИВКИ!!!
Random works
: ??:??