27.12.2007 г., 8:35 ч.

Любовта, която изживяхме 

  Поезия
553 0 5
Помниш ли ти, мили,
любовта, която изживяхме с теб,
трудно е да се опише с думи
как се обичахме, дори и отдалеч!
Помниш, зная, всеки ден,
виждаш ме във всяка друга още,
но отблъскваш я, защото не е като мен
и заедно сме във съня ти нощем...
Търсиш, зная, нашата звезда,
спомените те измъчват,
но и ти връщат радостта.
Чуваш думите ми
и щом отново минеш покрай нашите места
насълзяват се очите, срива се светът...
Но не е напразно мило,
раздадох ти се от душа,
никога от тебе нищо не съм крила
и прощавах ти всяка лъжа!
Отдадох ти се аз изцяло,
със сърце и тяло,
подкрепях те и утешавах,
когато никой така и не разбра -
аз ти бях най-верният приятел!
Крепях те, когато бе ранен,
разсмивах те, когато беше натъжен,
със тебе плакахме, деляхме и скръбта!
Една истинска любов изживяхме -
не съжалявай за това!

© Теодора Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??