27.11.2007 г., 13:55 ч.

Любовта ми... 

  Поезия » Любовна
609 0 3

Нека вятърът любовта ми към теб развее,

да достигне твоите сетива!

И всяка птичка като песен да я изпее,

да бъда твоят звук в нощта!

 

Когато мракът надделее,

заклевам те да чуваш моя глас!

А душата ти най-тъжната песен да пее,

да ме търсиш из дъждовните поля…

 

И когато стигнеш поточето мило,

заслушай се във вятъра сив!

И спомни се, че навремето тук е било

храм на две сродни души!!!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??