29.04.2009 г., 11:19 ч.

Любовта ми е само за теб. 

  Поезия
491 0 1

Любовта ми е само за теб.                           

Болката преследва ме,
но след теб всичко остава мечта,
сега аз мечтая живота си с теб да
споделя някога.

Красиво е, когато с теб си прекарваме добре,
знам, не е свършило всичко между нас,
може би едва сега започва,
усещам - любов изпитваш ти към мен.

Любовта ми е само за теб,
мило, разбери го, всичко си за мен,
горещи страсти, и красив е мигът,
когато прекаран е до теб и с теб.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??