19.07.2009 г., 22:06 ч.

Любовта на моя живот 

  Поезия » Любовна
1897 0 6

Любовта на моя живот ®

 

Ти си любовта на моя живот,

пълна с болка и много страдание!

Ти си любовта на моя живот,

безпътна, греховна, самотно ридание!

 

Ти си любовта на моя живот,

безкрайна, неземна, изгаряща, вечна!

Ти си любовта на моя живот -

мъртъв извор, без капка човечност!

 

Ти си любовта на моя живот,

нежна, изгаряща, страстна!

Ти си любовта на моя живот,

разбила сърцето на хиляди части !

© Мариана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??