27.12.2019 г., 7:45 ч.

Любовта на Природата 

  Поезия » Любовна
563 0 0

И много, много отдавна

Природата каза:

Ти ще си богиня,

в името на рода!

Ще си еднакво красива,

ума на мъжа ще мажеш на филия,

Ще си още секси слугиня...

А когато заченеш, лика ти ще бледнее!

Няма да има по-устата от тебе, нито по-крива, но на преден план винаги ще са децата - докато пораснат!

Защото, заради това те има!

© Валентин Митев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??