22.12.2012 г., 23:23 ч.

Любовта не е игра 

  Поезия » Любовна
597 0 2

Любовта не е игра

 

Една ръка протяга се към мене

и още една, но от другата страна,

какво е това, сега не е време 

да бъда изправена на този кръстопът...

 

Обичам те, но и към него чувствам същото,

еднакво хубаво ми е с теб и с него,

еднакво прекрасно си представям бъдещето,

с който и от двамата да живея...

 

Така хубаво ми е като съм до теб

и прегръщаме се даже без думи,

но срещна ли го в моя ден,

искам да ме докосне и целуне...

 

Объркана съм - да, безкрайно много,

с него през деня, а с теб през останалото време,

а вечер заспивам с голяма тревога,

влюбена, тъжна и... раздвоена...

 

Обичам ви еднакво силно

и двамата сте безкрайно важни за мен,

но ще е безкрайно непростимо 

да бъдете и двамата в моя ден...

 

Ако можех, щеше да е лесно,

да хвърля зара и победителя да избера,

но това е трудно и нечестно -

любовта не е игра!

 

24.08.2012

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??