30.11.2019 г., 9:18 ч.

Любовта не умира 

  Поезия » Авторска песен
605 0 2

Не забравяй нкога думите добри

Не унивай никога,даже и през сълзи

Чувствата дълбоко в теб ,ти запази

Не предавай сърцето си злото забрави

 

Любовта не умира

Любовта все живей

И света да загива

Любовта все живей

 

Силата на твоя ден ще те води винаги

Устрема в теб е жив

Не умира любовта

Пътят ти ще продължи

верен на себе си бъди

 

Любовта не умира

Любовта все живей

И света да загива

Любовта все живей

 

 

 

© Албена друнина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз не го пратих с умисъл за коледно наричане може би е станало объркване
  • Дали не сте сбъркала предизвикателството? Съжалявам, но го изваждам от надпреварата за "Коледно наричане".
Предложения
: ??:??