22.02.2017 г., 8:45 ч.

Любовта ни е ламбада 

  Поезия » Любовна
539 0 0

В гърдите си пожара да разпалим 
и нека закипи във нас кръвта...
Отдадени на танеца вълшебен, 
любов да слее нашите сърца...

 

Нека ни изпълнят нежни чувства
в ритъма на страстната ламбада...
Казват - любовта била изкуство...
Нека да творим до де е млада...

 

Нека нарисуваме картина 
с танеца на нашата любов...
С тебе ще сме пример за мнозина, 
ламбада щом е нашият живот.

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??