29.11.2018 г., 14:25 ч.

Любовта ни опива 

  Поезия » Любовна
479 0 3

Любовта ни опива.

Любовта ни убива.

Като капка отрова

във кристален бокал.

Любовта е красива.

И дори ни отива.

Неподвластна стихия.

И неписан закон.

Любовта избуява,

изгрява,

остава...

в най-дълбокото,

тайното,

скритото.

Тя е бяла магия,

която спасява.

Като жива вода

ненапита...

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??