12.03.2010 г., 11:41 ч.

Любовта ни знае как 

  Поезия » Друга
755 0 12

Любовта ни знае как

 

Неведоми пътища изгревът буди.

Разбърква мечтите ни и се чуди -

с печата на прошката кой да бележи?

Попътните страхове са копнежи.

 

Пожелай ми късмет и мъката скрий!

Пожелай и за теб! Сълзите изтрий!

Ако можеш, върви след тази мечта,

ако искаш помни… помни любовта.

 

Пожелавам ти късмет. Върви!

Усмихни се и ме прегърни!

Пътищата ще ни срещнат пак.

Любовта ни знае как…

 

Понякога ми пиши как чувстваш се без мен.

Любов, знаеш ли как тежи този ден?

С косите ти изгревът трие очите си.

Обичам те - шепна ти - усмихни се!

 

Пожелай ми късмет и мъката скрий!

Пожелай и за теб! Сълзите изтрий!

Ако можеш, върви след тази мечта,

ако искаш помни… помни любовта.

 

Пожелавам ти късмет. Върви!

Усмихни се и ме прегърни!

Пътищата ще ни срещнат пак.

Любовта ни знае как…

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??