18.04.2012 г., 9:40 ч.

Любовта прави чудеса 

  Поезия » Любовна
790 0 1

 

Пътища странни и незнайни

в мисъл търсят брод позлатен,

далечни, безкрайно непознати 

чувства преплитат се в мен.

 

Бели камъни, скали огромни,

гори гъсти, зелен аромат,

вятър леко крилете ми гали,

пътища в лъчи шеметно горят.

 

Но аз не вървя, аз просто летя,

от мен се сипят стружки златни

над синьо море, над пясъци сухи,

тази красота от любов заблестя.

  

© Ирена Дочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??