5.04.2008 г., 17:34 ч.

"Любовта превърна ме в такава" 

  Поезия » Любовна
1057 1 4
Любовта превърна ме в такава...
Тя отне ми най-голямата мечта!
Стена, плача, изоставена в забрава.
Любовта превърна ме в сълза!

Любовта, която беше споделена,
взе ми онова, което най-обичах!
Разплакана, безсилна, наранена,
нямам силата дори да я отричам!

Тя е вътре в мен и там живее -
любовта, която искам да намразя!
Любовта превърна ме във болка
и сърцето сякаш че напук я пази!

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??