Прегръдката ти нежна ме плени
и сърцето ми бързо започна да тупти.
Погледът ти омайва ме постоянно,
усмивката ти привличаме ме безкрайно!
Красивите ти очи,
плениха сър-це-то ми.
Походката ти стройна ме прелъсти
и ме зарадва точно ти.
Прегръдката ти нежна ме плени
и на седмото небе ме из-пра-ти! <3
Обичам те, ти разбери
и го приеми! :)
© Маргарита Георгиева Всички права запазени