Jun 14, 2014, 11:38 AM

Любовта при мен дойде 

  Poetry » Love
464 0 1

Прегръдката ти нежна ме плени

и сърцето ми бързо започна да тупти.

Погледът ти омайва ме постоянно,

усмивката ти привличаме ме безкрайно!

Красивите ти очи,

плениха сър-це-то ми.

Походката ти стройна ме прелъсти

и ме зарадва точно ти.

Прегръдката ти нежна ме плени

и на седмото небе ме из-пра-ти! <3

Обичам те, ти разбери

и го приеми! :) 

© Маргарита Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??