29.12.2007 г., 18:30 ч.

Любовта само шепти 

  Поезия » Любовна
763 0 21

Искаш ме,
отгатвам по очите ти...
Нали знаеш -
нямам нужда от думи...
Любовта само шепти,
неуловимо нежна...
Рисува чувства
тишината ти...
Преболедувала съм
и сега я чувам...

 

 

П.С.:Любовта не е дума, а чувство. Нека не се сърдим на тези, които не могат да я обличат в красиви думи, а да я открием в очите...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??