28.09.2011 г., 18:17 ч.

Любовта си отива 

  Поезия » Любовна, Авторска песен
1662 0 12

Любовта си отива

и свива криле!

Нещо в тебе загива,

нещо в теб ще умре!

Ще се слее с покоя,

ще затихне в нощта!

Любовта си отива,

как боли от това!!!

 

И няма връщане назад,

тя отива си от моя свят!

И няма връщане назад,

сърцата вече лудо не туптят!

 

Въртя се в леглото

и търся съня!

Въртя се в леглото,

но няма я ТЯ!

И тихо проплаквам

със свити ръце...

Любовта си отиде,

нямам вече криле!

 

И няма връщане назад,

тя отива си от този свят!

И няма връщане назад,

сърцата вече лудо не туптят!

© Юнеско Чомски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??