Очите ти, мило ми момче,
очите ти ми казват всичко...
Ръцете ти, ръце на мъж,
привличат ме в прегръдка силна...
Косите ти, мило ми момче,
желая нежно да погаля...
да се изгубя в твойте рамене,
да те целувам до забрава...
Раздялата бе тежка и за двама...
Болката във теб и мен остана...
Последен поглед и сълза в очите...
Последен миг и... после... скри се...
Бих искала да бъда твоя свят!
Бих искала да ме обичаш!
Бих искала с любов да те даря!
Живота си със теб да споделя!
Да бъдем двама в радост и в тъга...
да създадем семейство, дом, деца...
Бих искала с любов да те даря!...
В прегръдките ти нежни да се приютя....
Любовта е една и остава!
Тя е вечна и свята за мен!
Тя е всичко, което аз имам
и искам да ти дам!
Очите ти, мило ми момче,
желая нежно да погаля...
Да се изгубя в твойте рамене...
Да те целувам до забрава...
© Ася Стоянова Всички права запазени