Jul 4, 2010, 5:08 PM

Любовта - вечната и святата 

  Poetry » Love
739 0 0

                      

                         Очите ти, мило ми момче,

                         очите ти ми казват всичко...

                         Ръцете ти, ръце на мъж,

                         привличат ме в прегръдка силна...

                         Косите ти, мило ми момче,

                         желая нежно да погаля...

                         да се изгубя в твойте рамене,

                         да те целувам до забрава...

                                       Раздялата бе тежка и за двама...

                                       Болката във теб и мен остана...

                                       Последен поглед и сълза в очите...

                                       Последен миг и... после... скри се...

                          Бих искала да бъда твоя свят!

                          Бих искала да ме обичаш!

                          Бих искала с любов да те даря!

                          Живота си със теб да споделя!

                          Да бъдем двама в радост и в тъга...

                          да създадем семейство, дом, деца...

                          Бих искала с любов да те даря!...

                          В прегръдките ти нежни да се приютя....

                                          Любовта е една и остава!

                                          Тя е вечна и свята за мен!

                                          Тя е всичко, което аз имам

                                          и искам да ти дам!

                          Очите ти, мило ми момче,

                          желая нежно да погаля...

                          Да се изгубя в твойте рамене...

                          Да те целувам до забрава...



© Ася Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??