9.08.2011 г., 11:17 ч.

Люлинско лято 

  Поезия » Хумористична
390 0 0

ЛЮЛИНСКО ЛЯТО

 

В Люлин на балкона

не полъхва бриза,

но върви купона,

излизаме от криза…

 

Гледам аз звездите,

вдишвам прохлада,

но свършиха парите,

черпя се с лимонада…

 

Ще погледам Луната,

сребърните ù лъчи,

мечтая в тишината

за морските вълни…

 

С лотариен билет

и пуснат тото-фиш

гледам самолет –

излита за Париж…

 

Нищо не печеля,

няма да има купони,

днес е неделя,

ще сваря макарони…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??