14.05.2011 г., 10:01 ч.

Люляци 

  Поезия » Друга
1133 0 31

 


                             

                                      Люляци

 

                                      Душата ми сега е ваза

                                      и сменям всеки ден цветята.

                                      Ухае утрото на люляци.

                                      От извори излива се водата…


                                      Лилави облаци на май,

                                      отново вдишвам аромата!

                                      Пред мен- зеленият безкрай

                                      и се пробужда пак земята

                                                     

                                                                             14.05.2011 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??