3.11.2015 г., 22:38 ч.

Люляци през есента 

  Поезия » За деца
343 0 7

 

 

                                           * * *

 

                                           И скъса слънцето връвчица -

                                           далече някъде пече.

                                           Хвана се на бас с жълтица

                                           уж да топли, а пък - не!

 

                                          И подлъга хора, птици,

                                          люляците цели в цвят!

                                          Смях във детските зеници -

                                          бели люляци валят!

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??