9.10.2009 г., 0:19 ч.

Люспи от залези 

  Поезия » Друга
631 0 6

 

 

Когато на рамото ти, притихнала,
обличайки облаците в пяна,
хвърли онези думи
            в мишената на сърцето ми
и ядрото на лешника се разцепи под звуците
на " Кармина Бурана" -
                                      заваляха сълзи
и восъчно се впиха в ръцете ми.
Оттогава се опитвам да ги изтрия...
През пръстите ми на капки се стичаше
                 отрязаната ми коса
и в шепите ми останаха само залези.
Трябваше да ми кажеш "Сбогом" -
по-лесно щях да целувам моите залези.

© МАРИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??