22.01.2012 г., 16:37 ч.

Лъв 

  Поезия » Хумористична
632 0 7

ЛЪВ

 

Вечеря на свещи и тиха музика -

разбрахте: това е вечеря със Лъв.

Годините доста са, но лъвът вика:

"Аз искам навсякъде все да съм пръв.

 

Обичам живота, обичам лъчите

на слънцето ласкаво през есента.

Обичам да гледам дълбоко в очите

на някоя умна, сърдечна жана.

 

Другарка си търся - до мене да бъде

в добро и във лошо през идните дни,

да нареждаме двама трудния пъзел,

честити да са нашите старини. "

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??