11.09.2006 г., 13:35 ч.

Магийна нежна обич 

  Поезия
800 0 13
Магийно нежно съм обречена,
да те обичам без да жаля,
от себе си дори частица,
и радост в тебе да посея!
И там във кътчето у мене,
във святото пристанище за теб,
най-светлото не ще да избледнее,
дори във нощ, ще бъде ден!
Сред крясъци на делниците сиви,
аз чувам музика от цветове!
В безлични дни от студ стаени,
ще топля с обич твоите ръце!
Магийна, нежна обич цветна,
ще крепне в моето сърце!
Дори когато в пепел се превърна,
в дъга красива, тя ще израсте! 

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??