Магическа, епична,
безкрайно нетипична.
"Единствена", незрима,
безмилостно ранима.
Горяща, ураганна,
завихрено спонтанна.
Значима, несравнима.
опасно нелечима.
Потайна, драматична,
омайно екзотична.
Крехка, уязвима,
морално осъдима.
Белязана, опасна,
вербално неподвластна.
Нагарчащо, тръпчива...
измислено щастлива.
© Таня Мезева Всички права запазени