Jul 11, 2023, 8:18 PM  

Магийно притегателна 

  Poetry » Love
202 2 2

Магическа, епична,

безкрайно нетипична.

"Единствена", незрима,

безмилостно ранима.

Горяща, ураганна,

завихрено спонтанна.

Значима, несравнима.

опасно нелечима.

Потайна, драматична,

омайно екзотична.

Крехка, уязвима,

морално осъдима.

Белязана, опасна,

вербално неподвластна.

Нагарчащо, тръпчива...

измислено щастлива.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??