15.04.2005 г., 18:42 ч.

Магия 

  Поезия
774 0 1

Магия

 

         Не вярвам на магии! Не! Ходя здраво по земята.

         Но случи се внезапно, неочаквано, дори за мен!

         Невероятно щедра и добра бе към мен съдбата –

         срещнах теб! Бях мигом от стрела любовна поразен!

         Заклинания не бяха произнасяни с тайнствен глас,

         за да се предам на дивната и сладостна магия...

         Летях в облаците...Неземно щастие усещах аз!

         Блаженство...Страст...Забрава...Огнена стихия...

            И вярата ми в невъзможното бе изпепелена,

         повярвах в чудото – нереална и реална беше ти!

            В единствен миг преобрази се цялата вселена:

         “Обичам те! Обичам те!” – гласът ми нежно ти шепти...

        

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз също не вярвам в магии.Явно не ми се е случило нещо,което да ме убеди,че съществуват.Дано да ме сполети скоро нещо подобно...
Предложения
: ??:??