Лодката целува кея
двамата със теб
притискаме тела
скрили се от чужди
погледи във нея
устните мълвят
любовните слова.
Морето скрито
ни подслушва
ласкае ни
с поредната вълна
светът скован от догми
ни напуща
над нас небе
под нас е синева.
Тръпките,
родени в нас
преливат
докосването-огън
милувката-бездна
чайките над нас
за миг притихват
и тях обзема ги
магията на Любовта.
Февруари,2018
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени