17.02.2007 г., 5:23 ч.

Магия 

  Поезия
695 0 4

Кой измисли тази магия?
Вещица ще да е!
Млада.
Щом я открия
И веднага
–на клада.
Да крещи и да вие
като скот…
Кой я измисли тази магия?
Живот!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??