Feb 17, 2007, 5:23 AM

Магия 

  Poetry
694 0 4

Кой измисли тази магия?
Вещица ще да е!
Млада.
Щом я открия
И веднага
–на клада.
Да крещи и да вие
като скот…
Кой я измисли тази магия?
Живот!

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??