22.06.2007 г., 13:04 ч.

МАГИЯ 

  Поезия
620 0 3

МАГИЯ


Душата ми сега гори, изгаря...

пречистила греховните ми длани.

Вълшебно ме докосна със дъха си.

Осъди ме на" смърт „във твойта драма.


Да бе замръзнала реката помежду ни,

а то магия някаква ни завъртя...

Гореща ще скове и двама ни съдбата.

И сок горчив сега налива дивата лоза.


И сладък дъх на плодна есен

на прага ми внезапно ще почука.

Камбанен звън - от Рая чудна песен.

Защото пак те има под сърцето...

                                                          Тука!

19.06.07г

© Василена Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??