17.06.2008 г., 22:06 ч.

Магия 

  Поезия
519 0 2


Сама не знаех, че в моята глава
горещи мисли могат да витаят.
Но ето, ти щом се появи –
любовна вмъкна се магия.

Искам само с тебе
под небето аз да бъда,
в една любов, тъй искрена и чиста,
прекрасна, дива и лъчиста.

Безкрайно да те нося във сърцето.
Не сме виновни, че с обич
нашите сърца са пълни,
и искаме живота да прегърнем.

Това любовна е магия!

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??